Халета с метални конструкции

Произвеждаме всички видове метални халета с един и два ската или повече скатове в зависимост от избраната конструкция. Покривната конструкция може да бъде от ригели или от ферми в зависимост от подпорното разстояние и избора на проектанта или инвеститора.

Навеси и козирки

Произвеждаме навеси, когато в процеса на работа се появи необходимост да се изградят допълнително козирки пред промишлени сгради в зоните на паркиране или на товарни рампи. Рампи за инвалиди в места с затруднено преминаване на хора в неравностойно положение съобразно проекти за достъпна среда.

Също така, стават все по популярни изграждането на рамки от лека и добре изглеждаща метална конструкция за автомобили за да се избегне прегряването на автомобила или предпазването от градушка или счупени клони при по-силен вятър.

Рекламни билбордове

Рекламни и информационни билбордове

Два са основните видове билбордове: стоящи и окачени. Предлагаме производство на стоящи билборди във всички възможни размери на рекламната площ.
Може да изградим конструкция и за рекламни пана окачени на фасади на сгради.

Пешеходни метални пътища или мостове

Можем да произведем и доставим много бързо пешеходен път или мост за преминаване над зони за производство или за складиране, които трябва да се наблюдават периодично.
Също така и за преминаване над реки или бърза връзка на ниво над земята между две съседни сгради. Тази връзка може да бъде изградена и като топла, като се проектира да бъде оградена с подходящ за целта строителен материал.

Метални стълбища, рампи и площадки

Произвеждаме метални стълбища подходящи за новопроектирани пътища за евакуация в съществуващи сгради според действащите норми за пожарна и аварийна безопасност.
Също така предлагаме и различни видове стълбища и рампи за преодоляване на разлика в нива.

Огради, решетки и врати

Предлагаме решетки за прозорци с различни архитектурни детайли. Решетките могат да бъдат в различни форми и цветове. Според тяхното разположение може да предложим и по-високо ниво на корозионна защита.

Предлагаме метални врати за: индустриални сгради, плъзгащи се или отварящи се транспортни или пешеходни врати при вход на дворове. Разгледайте нашия каталог за портални врати.

Предлагаме много и различни типове ограда. Може да поръчате при нас плътна ограда с листова “ЛТ” ламарина или лека метална ограда с красиви архитектурни елементи. Може да посетите нашата секция за метални огради за по-подробна информация.

Пергули и леки ограждащи стени

Модерното жилищно и офис строителство с плоски покриви изисква завършването на последния етаж да бъде изпълнено с леки декоративни елементи създаващи по-красива завършеност на сградите.
Има случай, когато те се произвеждат от бетон, но в случай на модерна окачена фасада се произведат от стомана и върху тях преминава окачената фасада, като по този начин се намалява и сечението на пергуалта.

Павилиони и платформи

Може да произведем павилиони или платформи за излагане вашите продукти. Обикновено се изисква конструкцията им да бъде с минимални сечения и максимална здравина, за да се предложи възможно най-голяма свобода на ограждащата конструкция, която в повечето случай е от стъкло.

} ) ( jQuery );