Металпродукт АМС разполага със собствена производствена база, както и с устойчив и висококвалифициран колектив. Екипът ни е от сертифицирани специалисти с дългогодишен опит в производството на метални конструкции, монтажа, строителство, довършителните дейности.

Ние можем не само да изградим Вашата метална конструкция, но и да извършим всички довършителни работи по сградата и да Ви я предадем в завършен изцяло вид.
Металпродукт АМС разполага с квалифицирани бригади за всякакъв тип строителство и необходимата техника.

Вярваме, че сме гъвкави в условията при договаряне, производство и строителство на Вашия обект „до ключ“. Металпродукт АМС организира и доставя всички изработени от нас елементи директно на вашата работна площадка. Това се отнася и за всички строителни, необходими за завършването на сградата.

Екипът на Металпродукт АМС има богат опит с различни типове обекти. Фирмата ни извършва консултации за всички видове строителство. Предлагаме първоначални консултации за оптимален избор на конструкция, съобразени с нуждите Ви. Това е важен етап за направата и строителството, защото прави процеса по-технологичен.

Металпродукт АМС предлага гаранционно и след гаранционно обслужване на сградите, построени от фирмата.

Металпродукт АМС е регистрирана е в търговския регистър с и.н. 202808259 с управител Димо Демирев и адрес на управление: София, ул. “Венера” 8.

} ) ( jQuery );